Tule ehdokkaaksi!

Kuntavaalien ehdokasasettelu on päättynyt.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaamme ja kehittämään yhdessä kotikuntaamme.

Ota rohkeasti yhteyttä!


 

Sinäkin voit muuttaa tulevaisuutta – lähde ehdokkaaksi!

Ehdokkaana saat äänesi kuuluviin ja voit päästä itsekin vaikuttamaan vahvassa joukkueessa. Tarjoamme ehdokaskoulutusta ja perehdytystä kotikunnan asioihin sekä autamme Sinua kertomaan itsestäsi ja ajatuksistasi kampanja-aikana. Emme peri ehdokkailtamme ns. ehdokasmaksua listalle tultaessa.

Keskustan ehdokkaaksi voit halutessasi päästä ja toimia luottamushenkilönämme myös sitoutumattomana samoin yhteisin pelisäännöin, vaikka uskommekin saavamme vähitellen Sinutkin jäseneksi.

Jos ensimmäisellä kerralla valtuustopaikka jäisi vielä saamatta, vaalien jälkeen jaossa on erilaisia muita vastuullisia luottamustehtäviä. Keskusta nimittää kunnallisiin luottamustehtäviin lähtökohtaisesti ehdokkaanamme olleita henkilöitä ja pyrkii jakamaan vastuuta tasapuolisesti.

Keskustaväen kunnallispoliittinen linja perustuu yhdessä tekemiseen ja ihmisten asettamiseen päätöksenteon keskiöön. Keskustan visioon tulevaisuuden Lempäälän kehittämisestä voit tutustua vaaliohjelmamme kautta. Jos sitä Sinulle tärkeintä asiaa ei vielä linjauksistamme löydy, kerro siitä suoraan meille ja katsotaan yhdessä mitä sen suhteen voitaisiin tehdä. Keskustelemme miellellämme henkilökohtaisesti lisää siitä mihin yhdessä pyrimme ja miten voisit halutessasi olla mukana.

Kevään 2017 kunnallisvaalien ehdokashankinta on jo täydessä vauhdissa. Ota yhteyttä jo tänään ja tule mukaan rakentamaan ihmisläheistä tulevaisuuden Lempäälää!

Comments are closed.

  • Seuraa ja tykkää!